Image Alt

Loveco

  /  Proizvodi   /  HUBER TECHNOLOGY   /  Obrada otpadnog materijala   /  Transporteri Ro8 / Ro8 T

Transporteri Ro8 / Ro8 T

Transport grubog, finog i kompaktiranog otpadnog materijala, mulja, pijeska te otpadnog materijala iz industrijskog procesa.

– u zatvorenoj cijevi (Ro8)

– u koritu s poklopcem (Ro8 T)

Ovisno o zahtjevima korisnika, transporteri dizajnirani i proizvedeni u HUBER-u se isporučuju kao zatvorene cijevi ili kao korito.

Montiraju se za horizontalno, koso i vertikalno  iznošenje otpadnog materijala, dehidriranog mulja, pijeska, itd., na uređajima za pročišćavanje otpadnih voda ili za druge mateirijale u industrijama.

Transport materijala se odvija u zatvorenoj cijevi ili koritu s poklopcima. Lagano gibanje u zatvorenoj cijevi sprječava širenje neugodnih mirisa i stvaranje prašine.

HUBER transporteri prilagođeni su za transport individualnih proizvoda. Zbog svog posebnog načela dizajna, transporteri mogu biti opremljeni pogonom na guranje ili povlačenje, a po potrebi se mogu dodati spremnici za punjenje ili pražnjenje. Nije problem ni izravni prijenos transport materijala s jednog transportera na drugi.

Prednosti

– kut montiranja 90°

– u potpunosti od nehrđajućeg čelika: uređaj je u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika i jetkani u kupelji što sprječava pojavu korozije i smanjuje održavanje.

– zatvoren sustav: lagano gibanje u zatvorenoj cijevi sprječava širenje neugodnih mirisa i stvaranje prašine.

– Montaža na otvorenom: ukoliko je montaža na otvorenom, HUBER transporteri mogu se isporučiti sa zaštitom od smrzavanja po potrebi u kombinaciji s dodatnom izolacijom.

– Minimalno održavanje: Bez podmazivanja. Redoviti pregledi i vizualna provjera su dovoljni.