Image Alt

Proizvodi

  /  Proizvodi

HUBER TECHNOLOGY

HUBER SE sa sjedištem u Berchingu u Njemačkoj je svjetski aktivna tvrtka u području obrade vode, otpadne vode i mulja.

U sjedištu tvrtke u Berchingu, više od 700 zaposlenika razvija i proizvodi proizvode, vodi projekte i razvija sustavna rješenja za komunalije i industrije. S više od 35.000 instalacija diljem svijeta, HUBER je jedna od svjetski vodećih tvrtki u ovom području. HUBER-ovi prilagodljivi procesi obrade pridonose rješavanju globalnih problema s vodom.

HUBER podržava korisnike 60 zemalja na svijetu preko svojih podružnica, ureda ili zastupstva pružajući znanje, iskustvo i inovativne proizvode za obradu vode, otpadne vode i mulja.

Tvrtku vodi obitelj više od 175 godina i danas pokraj svog sjedišta koristi moderni proizvodni pogon gdje se proizvodi širok spektar visokokvalitetnih proizvoda za međunarodna tržišta s najnaprednijom tehnologijom proizvodnje i visokokvalificiranim osobljem.

Kao rezultat kontinuiranog poboljšanja svojih proizvoda i novim razvijanjem zahtjeva uređaja i postrojenja, HUBER sada pruža kompletan spektar proizvoda za kompletan sektor voda i svjetskih tržišta. Kako bi osigurao korisniku dugotrajnu korist, HUBER globalni servis jamči pouzdan rad bez problema korisnikovih postrojenja kroz usku suradnju s lokalnim HUBER zastupstvima diljem svijeta.

Kao dodatak intenzivnom iskustvu i ekspertizi dobivenih u planiranju projekata i isporuci proizvoda za centralizirane uređaje za pročišćavanje otpadnih voda, HUBER se predstavlja kao kompetentan partner za implementaciju polucentraliziranih i decentraliziranih ideja obrade otpadnih voda.

Zadržavanje na polju korištenja vode je primarna briga HUBER-a i odražava se u raznovrsnosti HUBER rješenja ponuđenih za ponovno korištenje otpadne vode i ekstrakciji hranjivih tvari iz otpadne vode i mulja.

HUBER pruža komunalna i industrijska rješenja za:

– prosijavanje otpadne vode
– obradu otpadnog materijala
– separaciju i obradu pijeska
– sita za oborinske retencijske bazene i opremu sustava kanalizacije
– kompletna obrada mulja (prosijavanje, zgušnjavanje, ocjeđivanje, sušenje)
transportiranje
– filtraciju i mikroprosijavanje otpadne vode
– flotacije
– opremu od nehrđajućeg čelika za vodogospodarstvene objekte za okna, zaštitu objekata i opreme, vodospreme

Kao pionir, HUBER je uspostavio mnogo patentiranih inovacija diljem svijeta, dok je HUBER servis izgradio iskusnu grupu za podršku.

S ukupno oko 950 zaposlenika diljem svijeta, HUBER instalacije su uspješno pogonjene na svim kontinentima. Dostupno je više od 60 podružnica, ureda i predstavništva kako bi udovoljili korisnikovim specifičnim zahtjevima diljem svijeta.

 

OSTALA OPREMA

Kako bi zaokružili cjelinu i nadopunili grupe proizvoda koji se ugrađuju na uređajima za pročišćavanje i crpnim stanicama Loveco d.o.o. je razvio vlastitu proizvodnju. Ciljano smo razvijali proizvode koji nadopunjuju proizvodni program naših partnera (Huber, Landustrie, Tideflex) te tijekom godina postepeno proširivali proizvodni program. Svi naši proizvodi odraz su velikog iskustva koje su stekli naši djelatnici na raznim uređajima za pročišćavanje i crpnim stanicama, servisima te stručnim školovanjima.

Razvoj novog proizvoda uključuje naše diplomirane inženjere strojarstva, diplomirane tehnologe, servisere, montažere i naravno – slušamo iskustva operatera i korisnika koji vrlo dobro znaju prepoznati pravilan način rada i probleme pri održavanju ili korištenju.

Proizvodni program uključuje:

Konstrukcije, podeste i cjevovode
Jednostavne konstrukcije i podesti koji služe za operativni ili servisni prilaz pojedinoj opremi.

Poklopce i ljestve
Dimenzije, nosivost i izvedba poklopca i ljestvi ovisi o zahtjevima projekta, od standardnih poklopaca za natkrivanje crpnih stanica do upuštenih poklopaca s ispunom, odnosno ljestvi s leđobranom, centralnom vodilicom s klizačem ili podestom za odmor.

Gazišta za natkrivanje kanala ili hodnih konstrukcija
Standardno izvodimo poliesterska gazišta s rešetkastom ili punom hodnom površinom uz mogućnost protuklizne završne obrade

Zidne i kanalske zapornice
Proizvodimo razne izvedbe zapornica, s ručnim ili elektromotornim pogonom, s jednim ili više vretena ovisno o dimenzijama, potrebnom tlaku brtvljenja.

Pužne transportere otpada sa sita i mulja
Pužni transporteri različitih dimenzija i kapaciteta. Ovisno o namjeni određuju se tehničke karakteristike – korak pužnice, brzina vrtnje te snaga elektromotor-reduktora

Mostne zgrtače pjeskolova- mastolova
Moguće su izvedbe s raznom dodatnom opremom za čišćenje snijega s hodnih staza, odnosno zaštita od smrzavanja.

Sustave obrade zraka (kemijske)
Ovisno o specifičnim zahtjevima projekta izrađujemo tehnološko rješenje, dimenzioniramo sustav odsisa zraka i predlažemo optimalan način obrade zraka. Kemijska obrada može biti korištenjem suhih ili mokrih sustava.

Stanice za pripremu otopine polielektrolita
Proizvodimo različite sustave za pripremu otopine polielektrolita – od jednokomornih (šaržnih) do višekomornih (automatskih) stanica za pripremu otopine polielektrolita

Razni proizvodi na industrijskim uređajima za pročišćavanje otpadnih voda
Grupa proizvoda koja je direktno vezana za specifičnosti pojedinih industrijskih uređaja za pročišćavanje. Proizvodi uključuju sustave za doziranje kemikalija za neutralizaciju, koagulaciju ili flokulaciju, razne kontaktne reaktore (tlačne ili atmosferske) u potpunosti prilagođene zahtjevima konkretnom projekta.