O nama


Tvrtka Loveco d.o.o. je osnovana u Rijeci 1995. godine kao inženjering tvrtka u području pročišćavanja otpadnih voda. Od svojih početaka do danas Loveco d.o.o. je prerastao u tvrtku koja svojim kupcima nudi kompletnu uslugu u području pročišćavanja otpadnih voda, počevši od prijedloga rješenja strojarsko-tehnoloških instalacija, dobave/izrade i isporuke opreme, ugradnje opreme s puštanjem u rad, vođenja procesa te održavanja i servisiranja. Sa svojim dugogodišnjim kooperantima Loveco d.o.o. može ponuditi i usluge projektiranja te građevinske radove i kompletnu automatiku.

Loveco d.o.o. je ekskluzivni zastupnik njemačke tvrtke Huber SE, jednog od vodećih europskih i svjetskih proizvođača hidromehaničke opreme, za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Loveco d.o.o. ima veliko iskustvo i bogatu referenc listu u području izgradnje/rekonstrukcija sljedećih objekata:
– kanalizacijskih crpnih stanica, kako za komunalne sustave tako i za odvodnju privatnih i poslovnih objekata
– vodovodnih crpnih stanica, kako za komunalne sustave tako i za protupožarne sustave odnosno dizanje tlaka u komunalnim i poslovnim objektima
– izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda, kako komunalnih tako i za uređaje prehrambene industrije

 

Svojim smo korisnicima u mogućnosti ponuditi različite tehnologije pročišćavanja otpadnih voda, ovisno o potrebama odnosno traženim efektima pročišćavanja.