Prateća inox oprema


Inovativni proizvodi od nehrđajućeg čelika za:

– dobavu pitke vode, obradu, skladištenje i distribuciju
– obradu otpadnih voda
– oborinskih građevina
– bioplinska postrojenja
– okna

HUBER proizvodi od nehrđajućeg čelika su najbolje rješenje za primjene kod postrojenja za obradu vode i otpadne vode – komunalnih i industrijskih. Potrebno je odabrati materijal koji zadovoljava najveće potrebe:

  • neusporediv životni vijek
  • potpuna zaštita od korozije zbog jetkanja u kupelji s naknadnom pasivizacijom
  • standardizirani proizvodi omogućuju sigurnost za planiranje i investicijske prednosti
  • higijenski uvjeti na najvišoj mogućoj razini pružaju sigurnost ljudima i prirodi

HUBER-ov cilj je pružiti savršene proizvode klijentima. Zbog toga je potrebno koristiti odgovarajuće moderne tehnologije za proizvodnju. Standardu proizvodnje doprinosi vrlo dobro istrenirano i motivirano osoblje u kombinaciji s najmodernijim strojevima. Kako bi omogućili kontinuiranu visoku kvalitetu za korisnike, tvrtka slijedi folozofiju vertikalne integracije u proizvodnji.

Kako bi se odlikovala u nehrđajućem čeliku, tvrtka obrađuje jedino taj materijal. To zahtjeva vrlo posebnu opremu za obradu materijala kao i iskustvo i znanje kao ispravno obraditi nehrđajući čelik. U velikoj mjeri se koriste strojevi potpomagani računalima. Računalna pomoć rezultira visokom preciznošću i minimalnim greškama tijekom proizvodnje.

Svi dijelovi i proizvodi su tretirani u posebnom bazenu za jetkanje prije izlaska iz tvrtke. Tvrtka je certificirana prema standardima ISO9001 i ISO14001.